Seline


Nadat ik in 2009 mijn opleiding Social Work heb afgerond, ben ik gestart bij Peijnenburg Re-integratie als re-integratiebegeleider/jobcoach.

Ik kwam er al snel achter dat de veelzijdigheid van deze functie mij aansprak en bij mij paste. Om een verdiepingsslag te maken, heb ik in 2012 de opleiding tot arbeidsdeskundige met succes afgerond. Ik werk alweer een aantal jaren met veel passie als register arbeidskundige. Met de juiste begeleiding samen het beoogde doel bereiken, dat maakt me trots en geeft me een gevoel van voldoening!

Met het certificaat ‘expert casemanager’ inmiddels ook op zak, wil ik me voor Peijnenburg Verzuimbegeleiding graag gaan inzetten als casemanager. Ik monitor verzuimmeldingen, ga in gesprek met zowel werkgever als werknemer, zorg dat er op het juiste moment de juiste zaken geregeld zijn en schakel met professionals.

Mijn drijfveer is zowel werkgevers als werknemers ondersteunen bij datgene wat essentieel is voor een gezond bedrijf, namelijk een prettige werkbeleving met zo min mogelijk verzuim. Mijn achtergrond en sterke inlevingsvermogen komen me hierbij goed van pas. Zelf werk ik al jaren binnen een prettige werkomgeving en ervaar ik zelf hoezeer dat je helpt om te groeien. Dat wens ik anderen ook toe.

Terug
Seline van der Reest
profile-image

Seline van der Reest

Directeur Peijnenburg Verzuimbegeleiding / Register arbeidsdeskundige / Casemanager

Copyrights © 2022 All Rights Reserved by Peijnenburg Verzuimbegeleiding