Seline


Peijnenburg Verzuimbegeleiding is in 2017 voortgekomen uit Peijnenburg Re-integratie. Anno 2018 zijn we van start gegaan met nieuwe klanten. Ons team is langzaam uitgegroeid tot het team van vandaag. Fijne en betrokken mensen, een hecht team met veel kennis en kunde op het gebied van verzuim.

Als eigenaar van deze betrokken Arbodienst, ben ik trots op ons team, de klanten en de werkwijze welke we samen hebben uitgezet. Vanuit intrinsieke motivatie ondernemen, doen waar we goed in zijn, dat is de oorsprong en kleur van ons organisatie.

Kernwaarden, die terugkomen in onze ondersteuning, zijn persoonlijke benadering, professionaliteit, adequate en kundige begeleiding en passie voor het vakgebied. We werken aan de hand van de Wet Verbetering Poortwachter. Echter zal tijdens het contact met werkgever en werknemer op een persoonlijke manier invulling gegeven worden aan deze wet. We hopen een gevoel van nabijheid achter te laten. Door korte lijnen en een goede bereikbaarheid hopen we dat zowel werkgever als werknemer voelen dat ze bij ons terecht kunnen.

Mijn werkvisie is voortgekomen uit mijn werk als re-integratiebegeleider/jobcoach en arbeidsdeskundige. Van nature kijk ik naar de persoon achter een eerste indruk. Wat drijft de ander en waarom handelt hij/zij op deze manier? Tijdens coachingsgesprekken benader ik de kwaliteiten en vaardigheden van mensen en probeer ik zelfstandigheid te stimuleren. Praktische ondersteuning zet ik daarbij in.

Als ondernemer vind ik het fijn om met werkgevers mee te denken en te sparren. Mijn ervaring, inzichten en denkwijze zet ik in tijdens kennismakingsgesprekken met werkgevers. Om een goede basis voor de samenwerking neer te zetten, bezoek ik werkgevers op locatie en hoop zo ook de cultuur van de organisatie mee te krijgen.

Mijn drijfveer is zowel werkgevers als werknemers ondersteunen bij datgene wat essentieel is voor een gezond bedrijf, zoals een prettige werkbeleving met zo min mogelijk verzuim. Mijn achtergrond en sterk inlevingsvermogen komen hierbij goed van pas. Al jaren werk ik binnen een prettige werkomgeving, daarmee ervaar ik hoezeer dit je helpt om te groeien als professional maar ook als mens.
Dit is wat ik anderen ook toe wens!

Terug
Seline van der Reest
profile-image

Seline van der Reest

Directeur Peijnenburg Verzuimbegeleiding / Register arbeidsdeskundige / Casemanager

Copyrights © 2023 All Rights Reserved by Peijnenburg Verzuimbegeleiding