Evelien Rikken


Bij Peijnenburg Verzuimbegeleiding ben ik op mijn plek. Het is een hardwerkend team, met de nodige dosis humor en er is altijd de motivatie om onze klanten en hun werknemers zoveel mogelijk te helpen waar kan en nodig is. Dat geeft een goed teamgevoel!

‘Waarom morgen als het vandaag kan’ zit in het DNA van al mijn collega’s bij Peijnenburg Verzuimbegeleiding en dat spreekt me enorm aan. We willen aanpakken, handen uit de mouwen en zoveel mogelijk inzetten op tevreden klanten.

In 1998 ben ik afgestudeerd aan de Hogeschool voor Toerisme en Verkeer als Manager Toerisme. Hierna ben ik werkzaam geweest in verschillende sectoren, waaronder in de zorg als zorgcoördinator/planner en in de advocatuur als juridisch secretaresse.

Ik ben er in de loop van de tijd achter gekomen dat ik het beste op mijn plek ben in een functie waarin ik kan ondersteunen, ik verantwoordelijkheid mag nemen en mag anticiperen op snel veranderende situaties en omstandigheden. Vaak geef ik aan dat ik het prima vind als er werk ‘over de schutting’ naar mij toe wordt ‘gegooid’. Laat mij maar hard werken en doorpakken.

Het geeft me veel voldoening om problemen op te lossen, mijn collega’s te helpen om hun werkdruk te verlichten en om mee te denken in mogelijkheden en oplossingen.

En waarom zou ik dat morgen doen, als het vandaag kan?!

Terug
Copyrights © 2024 All Rights Reserved by Peijnenburg Verzuimbegeleiding