De partner van de klant op het gebied van mens en arbeid

Ontstaan

Peijnenburg Verzuimbegeleiding is in 2017 ontstaan vanuit ervaringen en signalen uit diverse netwerken. Oprichters Seline van der Reest en Albert Peijnenburg voorzien met hun initiatieven in de behoefte van een kwalitatieve, proactieve en persoonlijke verzuimbegeleiding op maat.

Het team van Peijnenburg Verzuimbegeleiding staat onder leiding van directeur Seline van der Reest. Haar motto: ‘Waarom morgen als het vandaag kan’. Alle teamleden werken volgens deze lijfspreuk en staan altijd voor je klaar. En de werkwijze is laagdrempelig. Het is belangrijk dat je makkelijk bij ons binnen kunt stappen.

Betrokken met oog voor werkgever én werknemer

Peijnenburg Verzuimbegeleiding is een zeer betrokken arbodienst met oog voor werkgever én werknemer. Vanaf dag één heb je een eigen contactpersoon of casemanager. Wij zijn een hecht team en ondersteunen onze klanten graag proactief en persoonlijk. Snel schakelen en flexibele dienstverlening door korte lijnen, daar staan we voor. Elke dag. 

Elke organisatie is uniek. Samen kijken we hoe we de verzuimbegeleiding in jouw bedrijf zo effectief mogelijk kunnen aanpakken; afgestemd op jouw wensen en behoeften. Onze professionals, bijvoorbeeld casemanagers, bedrijfsartsen, arbeidsdeskundigen en re-integratieconsulenten, beschikken over ruime kennis en ervaring en zijn allen specialist in hun vakgebied.

Zo weten we altijd wat er binnen je organisatie speelt en gaan we voor een optimaal resultaat. Daardoor is een verzuimende werknemer niet langer dan noodzakelijk uit het arbeidsproces en leg je als werkgever de focus op je kernactiviteiten: ondernemen.

Kennis en kwaliteit is een kernwaarde van onze organisatie

Onze casemanagers, arbeidsdeskundigen en bedrijfsartsen zijn expert in hun vak. Hiermee brengen wij de juiste adviezen uit binnen de wet en regelgeving en voorkomen we loonsancties. Continu zijn wij bezig met het op peil houden van onze kwaliteit. Door middel van interne en externe audits, kennissessies en opleidingen houden wij onze dienstverlening op een bijzonder hoog niveau.

Waar staan wij voor?

  • Verzuimbegeleiding op maat, afgestemd op jouw behoeften
  • Eén vaste contactpersoon of casemanager
  • Snelle en flexibele dienstverlening door korte lijnen
  • Alle kennis en expertise onder één dak
  • Landelijke dekking

Wij reduceren en begeleiden verzuim bij bedrijven

Voordelen van samenwerken met Peijnenburg Verzuimbegeleiding


  • Ondersteunend


  • Passend


  • Bekwaam


  • Duurzaam


Copyrights © 2024 All Rights Reserved by Peijnenburg Verzuimbegeleiding