Je ideale partner/specialist in verzuimbegeleiding

Ontstaan

Peijnenburg Verzuimbegeleiding is ontstaan vanuit ervaringen en signalen uit diverse netwerken. Albert Peijnenburg, oprichter van Peijnenburg Verzuimbegeleiding, voorziet met zijn initiatief in de behoefte van een kwalitatieve en proactieve, persoonlijke verzuimbegeleiding op maat. Onze werkwijze is laagdrempelig; we vinden het belangrijk dat je makkelijk bij ons binnen kunt stappen. 

De vaste kern van Peijnenburg Verzuimbegeleiding:
Albert Peijnenburg, eigenaar van Peijnenburg Re-integratie en Peijnenburg Verzuimbegeleiding
Seline van der Reest, register arbeidsdeskundige, casemanager en jobcoach
Michel Verhoeven, geregistreerd, gecertificeerd arbeidsdeskundige en casemanager
Patrick Hendriks, eigenaar Verzuim Onder Controle.

Betrokken, met oog voor werkgever én werknemer 

Peijnenburg Verzuimbegeleiding is een zeer betrokken arbodienst met oog voor werkgever én werknemer. Vanaf dag één heb je een eigen contactpersoon/casemanager. Wij zijn een hecht team en hebben er plezier in om onze klanten proactief en persoonlijk te ondersteunen. Snel schakelen en flexibele dienstverlening door korte lijnen, dat is waar we voor staan. 
Elke organisatie is uniek; samen kijken we hoe we de verzuimbegeleiding zo effectief mogelijk kunnen aanpakken; afgestemd op jouw wensen en behoeften. 
Onze professionals – casemanagers, bedrijfsartsen, arbeidsdeskundigen, re-integratieconsulenten- beschikken over ruime kennis en ervaring en zijn allen specialist in hun vakgebied. 
Zo weten we wat er binnen je organisatie speelt en gaan we voor een optimaal resultaat, zodat een verzuimende medewerker niet langer dan noodzakelijk uit het arbeidsproces is en je als werkgever de focus kan leggen op je kernactiviteiten.

DE GEZICHTEN ACHTER PEIJNENBURG VERZUIMBEGELEIDING

Seline van der Reest

Register arbeidsdeskundige Case manager
seline@peijnenburgverzuimbegeleiding.nl
06 15485764

Nadat ik in 2009 mijn opleiding Social Work heb afgerond, ben ik gestart bij Peijnenburg Re-integratie als re-integratiebegeleider/jobcoach.

Ik kwam er al snel achter dat de veelzijdigheid van deze functie mij aansprak en bij mij paste. Om een verdiepingsslag te maken, heb ik in 2012 de opleiding tot arbeidsdeskundige met succes afgerond. Ik werk alweer een aantal jaren met veel passie als register arbeidskundige. Met de juiste begeleiding samen het beoogde doel bereiken, dat maakt me trots en geeft me een gevoel van voldoening!
Met het certificaat ‘expert casemanager’ inmiddels ook op zak, wil ik me voor Peijnenburg Verzuimbegeleiding graag gaan inzetten als casemanager. Ik monitor verzuimmeldingen, ga in gesprek met zowel werkgever als werknemer, zorg dat er op het juiste moment de juiste zaken geregeld zijn en schakel met professionals. 
Mijn drijfveer is zowel werkgevers als werknemers ondersteunen bij datgene wat  essentieel is voor een gezond bedrijf, namelijk een prettige werkbeleving met zo min mogelijk verzuim. Mijn achtergrond en sterke inlevingsvermogen komen me hierbij goed van pas. Zelf werk ik al jaren binnen een prettige werkomgeving en ervaar ik zelf hoezeer dat je helpt om te groeien. Dat wens ik anderen ook toe.


Michel Verhoeven

Register arbeidsdeskundige Case manager
michel@peijnenburgverzuimbegeleiding.nl
06 15485672

Ruim 25 jaar heb ik ervaring als arbeidsdeskundige, casemanager en verzuim coördinator. Begonnen in loondienst bij APP/USZO, later is deze over gegaan in UWV. Vanaf 2006 werk ik als zelfstandig arbeidsdeskundige. Mijn opdrachtgevers zijn divers; verschillende industriebranches (zowel grote bedrijven als MKB), detailhandel, vervoersbedrijven, organisaties gerelateerd aan gezondheidszorg en onderwijs, en tenslotte UWV. Vanwege deze laatste opdrachtgever blijf ik altijd op de hoogte van de actuele ontwikkelingen op het vlak van arbeidsongeschiktheid en wetgeving.

Voor Peijnenburg Verzuimbegeleiding werk ik als arbeidsdeskundige, casemanager en verzuim coördinator. Ik sta garant voor objectieve en transparante adviezen aan werkgevers en werknemers. Vanuit een laagdrempelig contact proactief meedenken met de klant en samen gaan voor een optimaal resultaat, dat is waar ik me graag voor inzet. Zowel de klant als de medewerker geef ik graag het vertrouwen dat wij in alle opzichten altijd de juiste ondersteuning op maat bieden.  


Wij reduceren en begeleiden verzuim bij bedrijven.

Voordelen van samenwerken met Peijnenburg Verzuimbegeleiding


  • Ondersteunend


  • Passend


  • Bekwaam


  • Duurzaam


Copyrights © 2019 All Rights Reserved by Peijnenburg Verzuimbegeleiding