Michelle de Jong


Iedere persoon is uniek en heeft zijn eigen behoefte. Betrokkenheid en inlevingsvermogen zijn de kwaliteiten die ik inzet om ieder persoon te ondersteunen bij datgeen hij nodig heeft. Dit neem ik mee in mijn functie als casemanager en HR adviseur.

In 2015 heb ik de opleiding Human Resource Management afgerond en ben ik gestart als intercedent bij een uitzendbureau. Hier heb ik geleerd om snel te schakelen en de juiste match te maken tussen werkgever en werknemer. Daarnaast was ik verantwoordelijk voor het ziekteverzuim en vervulde de rol van casemanager. Hierbij had ik nauw contact met zowel de werkgever als werknemer en maakte we samen afspraken voor re-integratie naar werk. De Wet verbetering Poortwachter speelde natuurlijk ook hier een leidraad in.

De begeleiding van zowel werkgever als werknemer spreekt me enorm aan en vandaar dat ik de verdiepingsslag heb gemaakt naar Peijnenburg Verzuimbegeleiding. Samen komen tot de juiste oplossing is iets waar ik me graag hard voor maak. Ik bied een luisterend oor, zorg dat er korte lijnen zijn en denk oplossingsgericht mee.

Ik ben ook sparringpartner als het gaat om HR gerelateerde vraagstukken. Vanuit mijn klantgerichte en adviserende rol ondersteun ik waar nodig en neem ik werkzaamheden uit handen.

Bij Peijnenburg Verzuimbegeleiding staan we voor maatwerk en dat is waarom wij zo goed bij elkaar passen!

Terug
Michelle de Jong
profile-image

Michelle de Jong

Casemanager/HR Adviseur

Copyrights © 2024 All Rights Reserved by Peijnenburg Verzuimbegeleiding