Het verzuimportaal CompuCase

Inloggen


Compucase
https://peijnenburg.compucase.nl/

Vooraankondiging nieuwe release Compucase / belangrijke informatie mbt inloggen vanaf 25-10-2021
De arbocertificering heeft de 2FA inlogmethode per e-mail in CompuCase afgekeurd. Hierdoor is het vanaf maandag 25 oktober 2021 nog uitsluitend mogelijk om via de CompuCase App of Authenticator App in te loggen in CompuCase. Wij hebben ervoor gekozen uitsluitend van deze twéé opties gebruik te maken om SMS kosten voor het inloggen van klanten te voorkomen. Per SMS inloggen is hierdoor uitgeschakeld.

Hoe je inloggen via de CompuCase of Authenticator App mogelijk maakt kun je zien via het document in de bijlage, filmpje of uitleg op de website op CompuCase, zie links hieronder:

Ons verzoek is om een van de benodigde Apps alvast te installeren alvorens de definitieve uitrol gaat plaatsvinden. Zo blijven wij als arbodienst en jij als werkgever voldoen aan de gestelde AVG normen. Na uitrol, op 25 oktober 2021, ontvang je nog een e-mail over de definitieve live gang van het instellen van de nieuwe 2FA methodes. Voor vragen/opmerkingen over het bovenstaande kun je contact met Pieter opnemen via pieter@peijnenburgverzuimbegeleiding.nl of 0634112407.


Copyrights © 2022 All Rights Reserved by Peijnenburg Verzuimbegeleiding