Frauke Diesveld


Ieder mens is uniek!

In 1996 heb ik het mooie diploma tot A-verpleegkundige behaald.
16 jaar heb ik in het ziekenhuis gewerkt waar ik verschillende functies heb bekleed. Als eerste heb ik als verpleegkundige op de longafdeling gewerkt en na het behalen van mijn hbo-management opleiding voor Zorg & Welzijn diploma heb ik op de longafdeling en later de OK een teamleidersrol vervuld. Een mooie tijd waarin ik vooral veel werkervaring heb opgedaan als verpleegkundige.
In 2008 heb ik de ziekenhuismuren verlaten en ben ik de bemiddelingswereld ingerold, jarenlang ben ik aanspreekpunt geweest voor zorgverlener en zorgbehoevende. Als manager zorgbemiddeling was ik verantwoordelijk voor de zorgaanname en het stellen van de juiste zorgindicaties. In deze tussenliggende periode heb ik ook het WMO-loket van de gemeente Boxtel ondersteunt bij het vormgeven en indiceren van WMO-indicaties voor de functie begeleiding.

Sinds 2018 ben ik fulltime ZZP’er, en heb ik het roer volledig omgegooid.
Eigen regie en het zelf indelen van mijn agenda zijn hiervoor de redenen geweest. Vanaf dat moment ben ik werkzaam als verpleegkundige in de wijk in de revalidatiezorg, somatische zorg voor ouderen en heb ik tot voor kort als bemiddelaar gewerkt tussen ZZP'ers en zorginstellingen.
Sinds januari 2021 heb ik er een mooie nieuwe uitdaging bij, namelijk binnen Peijnenburg Verzuimbegeleiding aan de slag als Praktijkondersteuner van de Bedrijfsarts. Dit betekent dat ik onder verantwoordelijkheid van de bedrijfsarts een deel van zijn taken zal gaan uitvoeren (taak gedelegeerd). Hiervoor gaat de bedrijfsarts mij zelf klaarstomen en zal ik uiteindelijk de bijbehorende opleiding gaan volgen zodat het aan kennis en verantwoordelijkheden niet ontbreekt.

Ik geloof ontzettend in kansen en mogelijkheden en mijn motto is dan ook:

‘Waar een wil is, is een weg, zij het niet linksom dan maar rechtsom’’

Mijn kernwaarden zijn loyaliteit en dienstbaarheid en transparantie en dat is dan ook wat je van mij mag verwachten.

Terug
Frauke Diesveld
profile-image

Frauke Diesveld

Praktijk Ondersteuner Bedrijfsarts (in opleiding)

Copyrights © 2022 All Rights Reserved by Peijnenburg Verzuimbegeleiding