Kees Mathijssen


Nadat ik in verschillende management- en directiefuncties heb gewerkt bij diverse werkgevers ben ik in 2015 zelfstandig gaan werken als consultant. Mijn rol als consultant richt zich voornamelijk op het ondersteunen en adviseren van directie- en managementteams, het neerzetten van een resultaatgerichte organisatie en op coaching en training van medewerkers.

Momenteel werk ik met veel plezier bij Peijnenburg Verzuimbegeleiding. Met mijn bedrijfskundige achtergrond biedt ik ondersteuning op strategisch en tactisch gebied en draag mijn steentje bij om te werken aan een stabiele toekomstbestendige organisatie.

Mijn persoonlijke drijfveer heb ik gevonden in het structureel verbeteren van organisaties. Hierbij werk ik volgens het principe van Pleziermanagement. Plezier resulteert in gevoelens van trots en saamhorigheid. Het positieve uitstralingseffect van plezier vormt een belangrijke schakel in het proces van klantenbinding: klanten doen nu eenmaal graag zaken met mensen die plezier in hun werk hebben.

En daar doen wij het voor: tevreden klanten!!

Terug
Copyrights © 2022 All Rights Reserved by Peijnenburg Verzuimbegeleiding