Medische keuring

Medisch rijbewijskeuring aanvragen


Voor een zorgvuldig en snel medisch rijbewijskeuring ben je bij ons aan het juiste adres. Onze bedrijfsarts en spreekuur locatie in Boxtel is uitgerust om keuringen uit te voeren denk hierbij aan een rijbewijskeuring en aanstellingskeuring.

Vrachtwagen- bus- en taxichauffeurs en ook ouderen boven de 75 jaar zijn verplicht om iedere vijf jaar een medische keuring te ondergaan met als doel verlenging van de chauffeurspas of rijbewijs. Een bedrijfsarts voert deze keuring uit. Tijdens de keuring wordt onderzocht of je zelfstandig en veilig een voertuig kunt besturen. Om eventuele gezondheidsrisico's en lichamelijke afwijkingen in beeld te kunnen brengen, doet de bedrijfsarts een lichamelijk onderzoek. Aanstellingskeuringen kunnen worden uitgevoerd. Rondom dit proces is er een informatieverplichting over doel en functie richting de cliënt.

Kosten medisch rijbewijskeuring aanvragen en afspraak inplannen
De kosten voor het afnemen van een medische rijbewijskeuring bedragen € 103,93. Na goedkeuring wordt door ons een verklaring geschiktheid afgegeven. Neem voor het aanvragen van een medisch rijbewijskeuring contact met ons op. Wij plannen dan in overleg met u een afspraak in. Bij ons kunt u indien gewenst al op zeer korte termijn terecht!

Een medisch rijbewijskeuring aanvragen?

Persoonlijke gecertificeerde Arbodienst met korte lijntjes binnen Noord Brabant!

Preventie

Klantevaluatie

Verzuimbegeleiding op maat - Kortdurend of langdurig

Verzuimmanagement op maat - CompuCase

Casemanager verzuim

Copyrights © 2022 All Rights Reserved by Peijnenburg Verzuimbegeleiding