Albert Peijnenburg


Waarom morgen als het ook vandaag kan’.

Met trots ben ik sinds 2008 oprichter en eigenaar van Peijnenburg Re-integratie en vanaf 2017/2018 van Peijnenburg Verzuimbegeleiding.

Als eigenaar en directeur van Peijnenburg Re-integratie en Peijnenburg Verzuimbegeleiding ben ik betrouwbaar en kom ik mijn afspraken altijd na. Ik ben positief, ga altijd tot het uiterste en streef naar een lange en duurzame relatie.

Mijn twee lijfspreuken zijn: ‘Afspraak is afspraak’ en ‘Waarom morgen als het ook vandaag kan’.

Ik ben verantwoordelijk voor de visie en houd mij bezig met de uitvoering daarvan binnen mijn beide ondernemingen. In 2017 merkte ik dat er vanuit mijn netwerk vanuit Peijnenburg Re-integratie bij diverse werkgevers een vraagstuk lag voor ondersteuning op het gebied van arbodienstverlening. Ik was van mening dat dit een mooi verlengstuk was van onze activiteiten bij Peijnenburg Re-integratie.

Daarom heb ik samen met mijn collega Seline van der Reest-van Delft de opstart van Peijnenburg Verzuimbegeleiding gerealiseerd. Binnen dit bedrijf woon ik wekelijks het MT overleg bij om vanuit daar mede de visie en het beleid uit te zetten.

Terug
Albert Peijnenburg
profile-image

Albert Peijnenburg

Directeur

Copyrights © 2024 All Rights Reserved by Peijnenburg Verzuimbegeleiding